Werwayn

Description:

Alan Garmin måler seks fot fra topp til tå, og har en jevnt over kraftig og velutviklet kropp. Overalt hvor han ikke er tildekket synes hårvekst, og de store hendene kan virke bjørneaktige. Han holder vanligvis ansiktet barbert og håret på hodet kort; verken øyne eller ører er tildekket. Hendene er merket av enkelte arr og andre tegn på en virksom barndom omkring torner og skarpe gjenstander, men det er vanskelig å få øye på dette under menneskepelsen. Han virker ellers ung, oppvakt og uprøvd.

Han har en krigers kropp og våpen, men en skogmanns antrekk og levesett. Alan bruker enkle våpen i kamp; vanligvis en langbue eller en tohånds øks, men han har også en ukarakteristisk elegant kniv i beltet og en vandrestav på rede hånd. Han foretrekker klær som går i ett med skogen, og de mørke villmarksfargene bygger opp under et barbarisk preg.

Om det ikke var nok har klærne nylig blitt tilsmusset av blodspruten fra en hodeløs gnoll, og ikke alt lot seg fjerne. De rødbrune flekkene skiller seg først ut ved nærmere undersøkelse, men er gjenkjennelige for den skarpe iakttager.

Han har en nesten hvit ring på sin venstre hånd. Ringen er blank og gir godt gjenskinn i sollys.

Hårfarge: Lys brun
Høyde: 6 fot (180 cm)
Vekt: 204 pund
Alder: 18 år

Bio:

Alan har vokst opp i sivilisasjonens utkant, eller like gjerne i villmarkens utkant, i en landsby kalt Bodelgard. Som de fleste av hans folk har han tilbragt store deler av livet utendørs, uten at en seng under tak dermed er noe fremmed for ham. En reise i det ukjente uten familiens hjelp er noe av det første en voksen mann gjør, og for det meste går slike reiser ganske fredelig for seg. Få velger å dra så langt vekk som Alan har gjort, ihvertfall det første halvåret. Innen man møter dem i Riamarkene har de gjerne tilegnet seg grunnleggende dannelse og alminnelig antrekk.

Alan har vært i Leggersmark mesteparten av høsten. Da han kom var han ikke på god fot med samfunnet, men om han fremstod som en urokråke den første uka var det aldri så ille at noen behøvde å gripe inn, og under sitt arbeid for Jona fikk han tid til å forstå samfunnet noe bedre; godt nok til ikke å stelle i stand bråk.

Werwayn

Lyr FDARI