Shalkor Malrym

Eventyrer

Description:

En lyshåret, blåøyd mann i tyveårene kledd i sorte, elegante, litt arkaiske reiseklær.

Bio:

Arbeider med Rebekka, Jyll og Kal.

De tilbrakte natten i Leggersmark på vei til Itghard, natten før gnollangrepet. Shalkor var tydelig beruset og imøtekommende.

Heltene traff Shalkor og hans gruppe igjen i vertshuset ved Shjadurus mølle. Blant mye annet inndrømte han at han opprinnelige ikke het Shalkor Malrym, men har tatt navnet fra en betydelig avdød magus. Dette stemmer med andre undersøkelser, som viser at en magus med dette navnet gjorde noen betydelige oppdagelser innenfor magusteknikkene for omtrent 100 år siden.

Våre helter traff en mann som så akkurat ut som en tyve år eldre Shalkor Malrym under bryllupet i Semaran. Han var svært beruset, påstod han kjente hverken våre helter eller sin yngre dobbeltgjenger og forlot Semaran like etterpå og la ut på veien til Itghard i et ukjent ærend.

Den virkelige Shalkor, en eldgammel og mektig magus, avslørte sin eksistens da han vekket Ilrian opp som en vandød. Se Sekstifemte møte.

Shalkor er veldig interessert i den hviskende boken. Etter våre helters fatale kamp mot Lerald falt boken i hendene på sistnenvnte, og en tid senere hjalp Oman og Ilrian Shalkor å stjele den og en del andre av våre helters eiendeler fra maguslauget i Ithgard. Se Sekstisyvende møte.

I Kafút, mens våre helter undergitt prøvelser orkestrert av de gamle gudene, fikk de innblikk i viktige ting om Shalkors personlighet og historie, så sant det ikke var diktning og illusjoner. Se Åttifjerde møte.

Shalkor Malrym

Lyr Elber