Matrek Semaran

Krigshelt og den tidligere fyrstens bror.

Description:

Matreks ravnsvarte hår og skarpe ansiktstrekk er kjent over store deler av Eryri. I en livlig taverna kan man høre mange, mer fantasifulle karakteristika.

Matrek forlot fyrstesetet samme natt som broren hans døde. Han er nå etterlyst som en morder og en flyktning fra loven. Som krigshelt og hærfører nyter han stor anseelse blant folket og enda større i hæren. Han har samlet en stor andel av Markenes styrker som mener han er den rettmessige fyrsten. Han betaler også Shalkor og hans bande for å jage goblin og gnoll i markene.

Matrek tok Dinuell under nesen på Dyfed, og strever for tiden med å forberede den lille bystaten på Dyfeds respons. Matrek døde i kamp med englene som beseglet Dinuells skjebne.

Branwen bragte Matrek tilbake fra de døde og han var en sentral figur i slaget om Itghard. Under den siste, avgjørende konfrontasjonen med Tafaniels devaer, ble han sendt til helvete.

Det har kommet frem at Matrek drepte sin bror Hadran av Markene. Flere detaljer fra hans livshistorie ble avslørt for Branwen av gutten i det glødende tårnet. Se Femtifjerde møte

Bio:

Matrek Semaran

Lyr Elber