Malurt

En frafallen Orcustilbeder

Description:

Malurt er en slående vakker mann med lyst hår og gyldne øyne. Han går kledd i en sort rustning av enestående håndverk som tillater ham forbausende uhindrede bevegelser. Han har også et særegent sverd som lammet Elmar da han rørte ved det, selv om Malurt kan behandle det uten problemer.

Malurt virker innadvendt til det patologiske, men ekstremt farlig hvis han provoseres til å trekke sverdet.

Etter hva man har funnet ut om Malurt er han en frafallen Orcustilbeder som nylig har blitt initiert i De syvs forbund. Han bragte med seg en gjenstand av betydelig kraft, stjålet fra den nå utslettede Orcuskulten i Saith Rinnia. Denne gjenstanden kalles Orcus’ stemme, og forbundet har planer om å bruke den om ikke alt for lenge.

Malurt var angivelig også Jegras venn og hans kontakt med De syvs forbund.

Malurt ble fostret av Shjaduru, Maru og Badu. De later til å være svert glade i ham, selv om de frykter hans virkelige familie som har underlagt dem en magisk ed om å holde deres identitet hemmelig.

Våre helter møtte Malurt i Yenugu-tempelet i Skoddhvelv, hvor han observerte deres kamp mot Jegra uten å gripe inn. Da Elmar skar ham i kinnet tok han seg derimot bryet med å hogge presten ned, før han forsvant ved magisk hjelp.

Våre helter møtte Malurt igjen i Wyllenlag, hvor de kjempet om Markenes hjerte. Iliandra lyktes i å spidde Malurt, men da han skulle ha dødd kom et blendende hvitt lyst og helbredet alle sårene hans. Han ble likevel tvunget til å flykte da hjertet våknet. Etter kampen, hvori våre helter ødela Markenes hjerte og dermed gjorde det umulig for Malurt å høste dens kraft, fikk Iliandra anledning til å veksle noen ord med ham. Han virket noe usammenhengende, men han snakket om å bryte gjennom den falske verden alle ser og finne virkeligheten skjult bak den.

Våre helter møtte Malurt igjen da han og andre fra De syvs forbund angrep Lotushuset. Hans krefter hadde økt i mellomtiden, og hans mystiske evne til å revitaliserer seg selv på dødens rand reddet ham nok en gang. Se Sekstiførste møte.

Edin har innrømmet at hun og Malurt har hatt kontakt. Hun har også avslørt Malurts virkelige navn. I følge Lotushusets bestyrerinne er Malurt Corsanos Cullain, Carboran Cullains yngre bror. Se Sekstitredje møte.

I følge djevelen Decarabia lider Corsanos Cullain av en eller annen feil i sin åndelige utvikling, som gjør ham uegnet til å besitte noen verv i sin brors tempel.

Bio:

Malurt

Lyr Elber