Ger

Jernskos venn i livet, utsending for Drømmevandreren i døden

Description:

En kortvokst, velkledd skapning med bredd munn, flaggermusnese og store, spisse ører. Han er skallet, med unntak av noen pelsaktige tuster rundt ørene. Sees ofte med pipe.

Ger reiste med Jernsko og var hans litt bekymrede fortrolige, til heltene fulgte sporene deres fra Sedergården og gjorde slutt på det meste av banden. Ger forsøkte å flykte, for så å forsøke å distrahere heltene med en allip, (den planen gikk fryktelig galt,) men til slutt fikk de tak i ham og hadde en informativ samtale. Etterpå lot de ham gå, til hans uventede fornøyelse.

Ger har begynt å dukke opp i Ilrians drømmer, med hjelpsomme råd og advarsler om goblinenes drømmevandring. I disse drømmene har han alltid med seg en gjeterstav med en sølvbjelle i, som han sier gir ham kraften som behøves for å kunne samtale med Ilrian i drømme. Hans veiledning ledet Ilrian til besvergelsene i Hammana, men siden det har han ikke vært å se i Ilrians drømmer, kanskje på grunn av at Ilrian har vært i den hviskende bokens gåtefulle labyrint hver natt siden han leste den.

Gers spøkelse reddet Feron ut av Magiens kilde, hvor Iljaz hadde fanget ham. Sammen med Ger fant Feron ut en hel del om Onegus og implikasjonene hendelsene i Eryri har i De høye landene. Etter dette tjente Ger som våre helters veiviser i Gehenna. Da den sovende goblinguden ble vekket, forsvant han. Bjellen han hadde på staven ble igjen, og goblinguden fikk den i bytte mot å sende våre helter hjem.

Bio:

Ger

Lyr Elber