Friam el Bodor Sidd

Inkvisitor for Jerntårnet og Elmars bror

Description:

Friam er sparsom med ord på en måte som grenser til krasshet. Han bærer sverdet og den røde kjortelen som kjennetegner Auguels inkvisitorer, samt full rustning og hjelm med vern foran nesen og rundt øynene. Om man ser ham uten hjelm har Friam kort, mørkt, gråsprengt hår. Ansiktet hans er preget av falmende arr fra et liv i kamp.

Da Dyfed og Lysets kirke begynte å forfølge andre religioner, var Friam Auguels utsending til Dyfed for å forhandle om Kossuth-kirkens fremtid der. Det møtet endte med at Friam måtte kjempe seg ut av bystaten. Etter det bodde han en stund i Vorn-tempelet i Saith Marcog, mens han utformet alliansen mellom Saith Marcog og Auguel, mot Dyfed. Her ble han kjent med Carboran Cullain, og det var mens han var der at han fikk høre rykter om at Elmar var i live.

Han møtte våre helter i Itghard, mens han forsøkte å spore opp Athi Liazi og Elmar. Friam hadde en ledende rolle i Edins milits under slaget om Itghard. Han hjalp Edin og Uwain drepe Tafaniel, og red så rett til Itghard havn for å kjempe videre ved siden av sin bror.

Bio:

Friam el Bodor Sidd

Lyr Elber