Edin Mairn

Lotushusets bestyrerinne

Description:

En svært vakker, ung kvinne med mørke, intelligente øyne og et mildt smil. Hun bærer sitt brune hår satt opp med en hårnål og går kledd i luksøriøse, behagelige plagg i sterke, varme farger.

Edin er Itghard-adel av høyeste rang, som betyr at hun er en populær gjenstand for byens sladder. Som eier og bestyrerinne av Lotushuset har hun satt et toneangivende eksempel for bordellvirksomhet i Itghard og på denne måten forbedret forholdene drastisk for mennesker i hennes bransje. Hennes dynamiske og ukonvensjonelle metoder har skaffet henne stor status og mange fiender. Edin var en god venn av Cerdric Serellin. De lot til å dele et bånd som bare dannes mellom mennesker som har opplevd og overlevd krig side om side.

Under slaget om Itghard var Edin en av lederne for militsen som forsvarte Itghard by. Hun avslørte da et fenomenalt talent med korden. Lotushuset er nå konvertert til en base for det vanskelige organisering- og gjenoppbyggingsarbeidet som venter. Ryktene sier at Edin i kampens hete lyktes i å ta Itghards borgerråd i sin varetekt.

Da våre helter returnerte til Itghard noe senere, viste det seg at Edin hadde blitt en rådgiver for borgerrådet, og at hun ønsket å kjøpe våre helters assistanse med å fjerne sine motstandere i byens skyggepolitikk med informasjon hun hadde kommet over gjennom omgang med våre helters fiender. Dette har fått våre helter til å stille spørsmål ved hennes pålitelighet. Se Sekstiende møte.

Våre helter gikk med på å hjelpe henne, men da Lotushuset bel angrepet av De syvs forbund, havnet hun i klørne på Benkorset. Våre helter og Isbald fordrev De syvs råd fra Lotushuset og reddet henne. Til gjengjeld fortalte hun dem at det var hun som hadde solgt Wyllenlags beliggenhet til Malurt, fordi hun klandret våre helter for Cedrics død. Det var også hun hadde advart våre helter om at Malurt var underveis. Edin kunne også fortelle våre helter hva som er Malurts virkelige navn. Se Sekstiførste møte, Sekstiandre møte og Sekstitredje møte.

Bio:

Edin Mairn

Lyr Elber